Kerti és napelemes zuhanyzók

Solar zuhany Fantasy Rain 34 literes kerti medencéhez

A napelemes zuhanyzóval környezetbarát módon és ingyenesen juthat kellemes meleg vízhez. A szolárzuhanyt csak hideg vízzel töltik fel egy tartályban, amely elnyeli a nap energiáját, és 50 °C-ra melegíti fel a vizet. Állítható zuhanyfej. Karos csap hideg és meleg vízhez.

Ár idején felülvizsgálat: 43 545 Ft

Kerti napelemes zuhany 38 literes UV-álló műanyagból készült

Ha azt fontolgatja, hogy kerti zuhanyzót vásárol medencéjébe vagy kertjébe, hogy nyáron felfrissüljön egy nehéz munkanap vagy a fűnyírás után, akkor mindenképpen körültekintően válasszon. A napenergiával működő zuhanyzók esetében nagy előny, hogy a vízmelegítés nem igényel áramot.

Ár idején felülvizsgálat: 50 805 Ft

Solar Shower Speedshower 20l kapacitással

A napenergia a modern kor egyik kellemes vívmánya, és könnyen felhasználható a kertben, például vízmelegítésre. A napelemes zuhanyzóval még élvezetesebbé teheti a medence vagy a nyaralóházban töltött nyarat. Felár nélkül kap meleg vizet, ami biztosan tetszeni fog. A zuhany tetszetős kialakítású, a műanyag testet egy 20 literes víztartállyal és egy keskeny rozsdamentes acélcsővel kombinálja, amelyhez a zuhanyfej csatlakozik.

Ár idején felülvizsgálat: 47 916 Ft

Rozsdamentes acél kerti zuhany

Rezsdamentes acél zuhanyfej. A multifunkcionális zuhanypanel stílusos kialakítású, és nagyszerű kiegészítője kertjének és teraszának.

Ár idején felülvizsgálat: 85 738 Ft

Akciós napelemes zuhany 35 literes HT4604 Hometrade

A napkollektoros zuhanyzónak köszönhetően nulla költséggel rendelkezik meleg vízzel. Vízmelegítés áram nélkül. A szolárzuhany fém talppal rendelkezik, amely garantálja a stabilitást. A szerelvények krómozott fémből készülnek. A zuhanyfej könnyen állítható és 180 fokban elforgatható.

Ár idején felülvizsgálat: 40 511 Ft

Medence zuhany hideg vízzel, slag locsolóval

Kézzuhany a lábak öblítésére szolgáló vízcsappal. AISI 304 rozsdamentes acélból készült medencezuhany. A test átmérője 43mm. Műanyag rögzítőelemmel szállítjuk. Állómagasság 1,05m.

Ár idején felülvizsgálat: 126 034 Ft

Napelemes kerti zuhany hosszú fejjel 38 L

A Hawaii Uno 38L Solar Shower egy olyan készülék, amely lehetővé teszi a víz melegítését egy tartályban napfűtés segítségével. Ez az alternatív fűtés nem jár pénzügyi költségekkel. A zuhany önhordó szerkezete egyszerre szolgál vízgyűjtő tartályként és napkollektorként, amely a napsugarak hatására felmelegíti a vizet.

Ár idején felülvizsgálat: 45 723 Ft

Hometrade Solar zuhany 20 literes földbe épített kerti medencéhez

A legnagyobb kikapcsolódás számodra a saját kertben, a teraszon, a medence mellett eltöltött idő? Akkor lehet, hogy csak kerti zuhany választja el a tökéletességtől. Ha ez valóban így van, akkor ez könnyen és gyorsan orvosolható. Ez a tökéletes Hometrade napelemes zuhany húsz literes víztartállyal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 32 670 Ft

Napelemes zuhany modern kivitelben

Felejtse el a zuhanyozást vagy a hideg csapvízzel való öblítést. A Sunny stílusú napzuhanyzónak köszönhetően tiszta időben ingyen melegíthet vizet az öblítéshez, mielőtt belépne a medencébe. Beépített 8 literes tartály. Elég víz egy rövid zuhanyzáshoz több ember számára.

Ár idején felülvizsgálat: 33 149 Ft

Kék szivárvány napelemes zuhanyzó innovatív kivitelben

A HANSCRAFT Blue Rainbow 2 napelemes zuhany 214 cm magas, és lábcsappal van felszerelve, ami nagyon praktikus dolog. Kényelmesen leöblítheti a lábát, például mielőtt belép a medencébe vagy a pezsgőfürdőbe. A vízmelegítést ennél a modellnél is a szolárzuhany fekete felülete biztosítja

Ár idején felülvizsgálat: 52 257 Ft

Fekete napelemes zuhany Alu 40 l-es tartállyal

A legjobb felfrissülés a nyári napokon azok számára is, akiknek nincs saját kerti medencéjük. Hatékony megoldás a nyaralók számára is, ha munka vagy zuhanyzás után felfrissülésre van szükségük. Ugyanilyen praktikus megoldás a medencében, ha szeretné, hogy a víz állapota minél tovább tiszta és gyönyörűen kristálytiszta maradjon.

Ár idején felülvizsgálat: 60 969 Ft

Luxus fából készült rattan zuhanyzó a kertben Dekorhome

Vásárolja meg polirattan kerti zuhanyunkat, és élvezze a frissítő zuhanyzást a friss levegőn, közvetlenül a kertjében.

Ár idején felülvizsgálat: 80 035 Ft

Kerti hordozható napelemes zuhany 35 literes kapacitással

A sózuhany tartós műanyagból készült, 35 literes tartállyal. A vizet a napsugárzás melegíti a tárolótartályban (testben). A vízrendszerhez való csatlakoztatás nagyon egyszerű, a zuhany egy gyorscsatlakozó segítségével egy hagyományos kerti tömlővel csatlakoztatható.

Ár idején felülvizsgálat: 72 818 Ft

Design Solar zuhany 23 literes, állítható fejjel

Szereti a modern dolgokat, szereti, ha ezek veszik körül otthonában és a kertjében egyaránt? Akkor biztosan érdekelni fogja ez a Hometrade igazán kivételes napelemes zuhanykabinja. A medencében éppúgy elfér, mint a kertben vagy a nyaralóban. Időt és pénzt takarít meg, mivel szinte ingyenesen működtethető.

Ár idején felülvizsgálat: 27 216 Ft

Marimex Sun napelemes zuhany

A kültéri zuhany kültéri használatra készült, a 8 literes belső vízmennyiség fűtését ökológiai fűtési forrással – napenergiával biztosítja. Zuhanyzáshoz a kerti zuhanyzónak mindig csatlakoztatva kell lennie a vízellátáshoz. Ha nincs csatlakoztatva, nem lehet zuhanyozni. Ha a zuhany ki van kapcsolva, és a szelep zárva van, nem szivárog a víz.

Ár idején felülvizsgálat: 28 656 Ft

A kerti vagy napkollektoros zuhany elengedhetetlen minden kültéri medence vagy úszómedence számára. Ez egy nagyszerű segítő, amelynek köszönhetően gyorsan leöblítheti magát, mielőtt belép a medencébe, és lemoshatja a szennyeződéseket, amelyek egyébként a víz megromlását és szennyeződését okozhatják. Egyes kerti zuhanyzók még a láb öblítésére is alkalmasak, aminek biztosan hasznát veszi, ha nyáron mezítláb jár.

Azért is előnyösek, mert nagyon olcsó és környezetbarát forrása a melegvíznek. És bár a szolárzuhany teste gyártótól függően különböző méretű tartályt tartalmaz, használat közben a hálózati vízhálózatra kell csatlakoztatni. Egyes zuhanyzók lehetővé teszik azt is, hogy a vizet pontosan a kívánt hőmérsékletre keverje. Így nem csak hogy nem fog leforrázni, de a jeges víz sem fog meglepni. A kerti és a napkollektoros zuhanyzók is használhatók a nyári felfrissüléshez a medence helyett. A kifinomult és modern kialakítás azonnal illeszkedik a kültéri környezetbe.