Vízmelegítés a medencében

Napkollektoros fűtés kerti medencékhez

A saját medencéje kényelmét élvezi? Nem tudod joggal elképzelni nemcsak a nyarat, de a meleg napokat is medence nélkül? Szeretné meghosszabbítani az úszási szezont, vagy még nagyobb kényelemmel kényeztetni magát? Akkor mindenképpen érdemes beszereznie egy napelemes medencefűtést.

Ár idején felülvizsgálat: 108 275 Ft

Napkollektoros fűtés föld feletti medencékhez

A saját medence kényelménél nincs is jobb. A leggyakoribb és legolcsóbb medencetípusok a föld feletti medencék. Számos előnnyel járnak. Akár a magánéletben való úszás mindenféle korlátozás nélkül stb. Mi lenne, ha még jobban és hatékonyabban kihasználnánk? Hogyan és mivel? Ennek a nagyon praktikus dolognak a megszerzésével. Igen, nagyon hálás lesz a szolárfűtés.

Ár idején felülvizsgálat: 36 474 Ft

Premium 3500 hőszivattyú medence vízmelegítéshez

A Premium 3500 hőszivattyú 15 m3-ig terjedő medencék vízének fűtésére alkalmas. A szivattyú napfény nélkül is hatékony vízmelegítést biztosít. Előnye a könnyű kezelhetőség és az alacsony karbantartási igény. Ez a szivattyú leolvasztási funkcióval, LED kijelzővel és Bluetooth csatlakoztathatósággal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 217 495 Ft

Pyramida Sun napkollektoros medencefűtés

A Pyramida Sun napkollektoros fűtőberendezést föld feletti és földbe épített medencékhez tervezték 6 m3-ig. Kompakt formájának és a víz piramis alakú feltekerésének köszönhetően ideális kisebb kertekbe, ahol nincs hely a lapos napkollektorok számára. A csomag tartalmazza a napkollektoros fűtőberendezést, egy felső fedelet és a 32 és 38 mm-es tömlők csatlakoztatásához szükséges tüskéket.

Ár idején felülvizsgálat: 36 474 Ft

Praktikus napvitorla a kerti medencéhez

Hosszabbítsa meg az úszási szezont a napelemes medencetakarónkkal! A szolárfedél közvetlenül a vízfelületen ül a medence peremén belül, és így a közvetlen napsugárzás mértékétől függően akár 1 Celsius-fokkal is növelheti a medence vízhőmérsékletét.

Ár idején felülvizsgálat: 23 967 Ft

Premium 800 medence hőszivattyú tartozékokkal

Hogyan teheti még kényelmesebbé a saját medencéjében való tartózkodást? A hőszivattyú vásárlásának részeként a vízmelegítés kérdését is fontolóra veszi? Ha igen, melyiket válasszam? Minden medencéhez 35 m3-ig létezik egy praktikus és kiváló minőségű modell. Ezzel napfény nélkül is felmelegítheti a vizet. Élvezze a kényelmes fürdőzést kellemesen meleg vízben.

Ár idején felülvizsgálat: 450 636 Ft

Napelemes piramis vízmelegítéshez

A Pyramida Sun napkollektoros fűtőberendezést föld feletti és földbe épített medencékhez tervezték 6 m3-ig. Kompakt formájának és piramis alakú víztekercselésének köszönhetően ideális kisebb kertekbe, ahol nincs hely a lapos napkollektoroknak.

Ár idején felülvizsgálat: 36 474 Ft

Elektromos fűtőberendezés föld feletti medencékhez

Az önmelegítő egy rozsdamentes acél állványhoz van rögzítve, amely a rögzítés után biztosítja a fűtőberendezés stabil helyzetét. A fűtőtest magas hőmérsékletnek ellenálló műanyagból készült. A fűtőbetét TITANból készült. A termosztát +5°C és +40°C közötti hőmérséklet-szabályozásra szolgál, és a készüléket termikus biztosíték védi.

Ár idején felülvizsgálat: 121 532 Ft

Napenergia vagy hatékony medencevíz-fűtés

A Slim 180 napelem elnyeli a napsugarak hőenergiáját, és átadja azt a panelen keresztül áramló víznek. A medence hideg vize a medence szűrésén keresztül a napkollektorba kerül, ahol felmelegszik, és visszakerül a medencébe. A Slim Solar Panel 32 és 38 mm átmérőjű tömlőkhöz is csatlakoztatható.

Ár idején felülvizsgálat: 35 923 Ft

Elektromos fűtőberendezés föld feletti kerti medencékhez EOV 3kW

Az önmelegítő egy rozsdamentes acél állványhoz van rögzítve, amely a rögzítés után biztosítja a fűtőberendezés stabil helyzetét. A fűtőtest magas hőmérsékletnek ellenálló műanyagból készült. A fűtőbetét TITANból készült. A termosztát +5°C és +40°C közötti hőmérséklet-szabályozásra szolgál, és a készüléket termikus biztosíték védi.

Ár idején felülvizsgálat: 121 532 Ft

Hogyan élvezhetjük a meleg vizet a medencében? A medence vizének fűtésére több lehetőség is van. A gyönyörű meleg vizet úgy élvezheti, mint a kávét, méghozzá elég könnyen.

A medence vizét a nap erejével vagy napelemmel melegítheti fel. A napelemes medencevíz-fűtés könnyű kezelhetőséget, egyszerű telepítést kínál. A napelem a homokszűrő mögötti szűrőkörbe csatlakozik. A szűrésből származó szűrt víz átfolyik a napkollektoros fűtőberendezésen, a napelemben felmelegszik, és melegen visszajut a medencébe. Ennek előnye, hogy a napenergiát használja, amely ingyenes. Egy másik lehetőség az elektromos fűtés, amely olcsó, megbízható és hatékonyan melegíti a medence vizét, így meleg vizet biztosít, és ennek köszönhetően még az úszási szezon is meghosszabbítható. Ha akkor is szeretné élvezni az úszást, amikor nem süt a nap, és az időjárás sem kedvező, akkor válasszon egy medencehőszivattyút, amely lehetővé teszi, hogy az év akár 7 hónapjában élvezze az úszást.