Medence vegyszerek

Pehelygél tabletta 2in1

Föld feletti és föld alatti medencékben való használatra tervezett géltabletta. Csak szkimmerben használható. Gyermekektől elzárva ajánlott tartani. A gél hatékonyságát nem befolyásolja a tabletta színe vagy térfogata (a levegőnek való kitettség a gél térfogatának csökkenéséhez vezethet). A csomag 2 tablettát tartalmaz.

Ár idején felülvizsgálat: 1 714 Ft

Klórmentes vegyszerek pezsgőfürdőkhöz GUAa-WHIRLPOOL 3l

A WHIRLPOOL egy folyékony, koncentrált készítmény a kültéri és beltéri, klasszikus és hordozható pezsgőfürdők vízének fertőtlenítésére és higiéniai védelmére. Kifejezett és hosszan tartó hatása van a mikroorganizmusok és az algák ellen. Professzionális használatra is alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 14 360 Ft

MAXI készlet klóros medencekezeléshez

A kristálytiszta medencevízhez nem elég a szűrés. Hasonlóképpen, a gyönyörűen tiszta medencevíz nemcsak esztétikailag kellemes a szemnek, hanem higiéniai szempontból is fontos. A medencevíz tisztán tartása és így ártalmatlanítása érdekében vegyszereket használnak. Itt egy praktikus csomagolásban, maxi szettben.

Ár idején felülvizsgálat: 24 336 Ft

Multifunkcionális tabletták vagy Komplex 5v1

A Complex 5in1 ötkomponensű termékkel a medence karbantartása nem okoz több gondot. Az öt hatású multifunkciós tabletta gondoskodik a fertőtlenítésről, az algásodás megelőzéséről, a flokkulációról, a vízkeménység stabilizálásáról és a pH stabilizálásáról.

Ár idején felülvizsgálat: 8 262 Ft

A medence vegyszerek segítenek fenntartani a kiváló minőségű és kristálytiszta vizet az egész úszási szezonban. A vízben képződő különböző algák és mikroorganizmusok eltávolításával hatékonyan segíti az ideális fürdőzési körülmények megteremtését. Ebben a tekintetben a medence kémia nélkülözhetetlen kérdés a praktikum, a működés és az egészség szempontjából.

Kétféle medencekémia létezik, nevezetesen a klóros és a klórmentes. A klórmentes medencekémiai anyagok rendkívül kíméletesek a bőrhöz, és különösen alkalmasak olyan medencékhez, ahol gyermekek vagy allergiások vannak. Másrészt a klóros medencekémia még egy nagyon szennyezett medencében is értékelhető, amely képes megbirkózni a rendkívüli szennyeződésekkel. A medencekémiai termékek széles választéka áll rendelkezésre, így a konkrét célnak megfelelően választhat, pl. normál vagy sokk vízfertőtlenítés, szerves szennyeződések eltávolítására szolgáló termékek stb. Kényelmes megoldást jelentenek a medencekémia területén az úgynevezett multifunkcionális tabletták, amelyek előnye a gyors adagolás és a megfizethetőség.