Medence takarítás

Ocean Vac de Luxe kézi medenceporszívó oldalsó sörtékkel

Hogyan tartsuk tisztán a kerti medence vizét? Hogyan lehet meghosszabbítani a medence tisztaságát? Hogyan lehet hatékonyan megszabadulni a szennyeződésektől? Melyik segítő segít ebben? A kertmedence elengedhetetlen tartozékai közé tartozik a porszívó. Itt egy univerzális kivitelben, amely minden típusú medencéhez alkalmassá teszi.

Ár idején felülvizsgálat: 8 114 Ft

Praktikus nagy teljesítményű félautomata medenceporszívó ProStar

Hogyan tartsuk tisztán a medence vizét? Hogyan kerüljük el a medence vegyszereket, amennyire csak lehetséges? Hatékony megoldás a porszívó beszerzése. Itt egy minőségi félautomata porszívó modell. Ideális kisebb és közepes méretű kerti medencékhez.

Ár idején felülvizsgálat: 33 251 Ft

Elektromos medence porszívó Porszívó

A VACUUM elektromos medenceporszívó ideális a pezsgőfürdők, de a kisebb medencék vagy gyermekmedencék tisztítására is. Beépített újratölthető Li-Ion akkumulátor (5V DC USB kábel tartozék, töltő nem tartozék). 30 perc működés (teljesen feltöltve). Töltési idő 4,5 – 6 óra. Forgatható szívófej kefékkel

Ár idején felülvizsgálat: 23 217 Ft

Ozonizátor szolinátorral Intex Krystal Clear

Egy teljesen hatékony, szagtalan, megfizethető és tisztító természetes megoldás a kristálytiszta vízért. Az ózon 3000-szer gyorsabban pusztítja el a baktériumokat a medencevízben, mint a klór. És mivel a klórnál akár 100-szor gyorsabb oxidáló erővel rendelkezik, a klóros vízzel ellentétes kémiai szag nélkül tisztítja a medencevizet

Ár idején felülvizsgálat: 72 585 Ft

Pehelygél tabletta 2in1

Föld feletti és föld alatti medencékben való használatra tervezett géltabletta. Csak szkimmerben használható. Gyermekektől elzárva ajánlott tartani. A gél hatékonyságát nem befolyásolja a tabletta színe vagy térfogata (a levegőnek való kitettség a gél térfogatának csökkenéséhez vezethet). A csomag 2 tablettát tartalmaz.

Ár idején felülvizsgálat: 1 714 Ft

Nagy teljesítményű patronos szűrés 3028 l/óra

Egy saját medencével büszkélkedhet? Élvezed az általa kínált előnyöket? Nem tudja már elképzelni a normális életet medence és megfelelő felfrissülés nélkül, valamint a szórakozás végtelen adagját kicsiknek és nagyoknak? Akkor minőségi szűrőrendszerre van szüksége. És pontosan ez az a patronos szűrés típusa

Ár idején felülvizsgálat: 17 870 Ft

Összecsukható kis felületű szennyeződés háló

Leveles háló a medencében lévő vízfelületen lévő törmelék összegyűjtésére. A rúd hosszát a csavaros rögzítések segítségével választja ki. Praktikus segítő a medencében lévő szennyeződések eltávolításához. Összecsukott állapotban minimális helyet foglal el.

Ár idején felülvizsgálat: 3 470 Ft

Klórmentes vegyszerek pezsgőfürdőkhöz GUAa-WHIRLPOOL 3l

A WHIRLPOOL egy folyékony, koncentrált készítmény a kültéri és beltéri, klasszikus és hordozható pezsgőfürdők vízének fertőtlenítésére és higiéniai védelmére. Kifejezett és hosszan tartó hatása van a mikroorganizmusok és az algák ellen. Professzionális használatra is alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 14 360 Ft

Modern kör alakú rattan medence kiegészítőkkel

A Deluxe sorozatú medence a Steel Pro MAX szabadalommal ellátott korróziógátló kerettel és a kiegészítő stabilizáló csíkokkal tipikusan családi medencének és különösen többéves medencének számít. A jellegzetes ala rattan megjelenés gyönyörűen kiemeli a medencét a kertben, és illeszkedik az azonos típusú bútorokhoz

Ár idején felülvizsgálat: 100 786 Ft

MAXI készlet klóros medencekezeléshez

A kristálytiszta medencevízhez nem elég a szűrés. Hasonlóképpen, a gyönyörűen tiszta medencevíz nemcsak esztétikailag kellemes a szemnek, hanem higiéniai szempontból is fontos. A medencevíz tisztán tartása és így ártalmatlanítása érdekében vegyszereket használnak. Itt egy praktikus csomagolásban, maxi szettben.

Ár idején felülvizsgálat: 24 336 Ft

ProStar minőségi homokszűrés

A ProStar 4 homokszűrő rendszert a természet ihlette – az esővíz itt is kristálytiszta forrásvízzé alakul át az áteresztő kőzetrétegekben történő szűrés révén. A homokszűrés során a víz szilikahomokon halad át, ahol még a finom szennyeződések is felfogásra kerülnek, és csak tiszta, szűrt víz kerül vissza a medencébe.

Ár idején felülvizsgálat: 55 031 Ft

Multifunkcionális tabletták vagy Komplex 5v1

A Complex 5in1 ötkomponensű termékkel a medence karbantartása nem okoz több gondot. Az öt hatású multifunkciós tabletta gondoskodik a fertőtlenítésről, az algásodás megelőzéséről, a flokkulációról, a vízkeménység stabilizálásáról és a pH stabilizálásáról.

Ár idején felülvizsgálat: 8 262 Ft

Medence kézi porszívó GRE kefékkel

A medenceporszívó extra kefékkel a széleken még hatékonyabb tisztítást biztosít a medencének. A porszívó a kereskedelemben kapható teleszkópos rudakra szerelhető.

Ár idején felülvizsgálat: 5 746 Ft

Úszómedence porszívó Star Vac

Univerzális medenceporszívó. A Star Vac a hatékonyabb karbantartás érdekében tartozékokat tartalmaz, például egy modult a medence sarkának porszívózásához. Használható patronos és homokszűrő berendezéseken 2 m3/h-tól. Csatlakozás a fali átjáróhoz vagy a medence szkimmerhez.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

Számos tényező szennyezi a medence vizét. Ezek nem csak mechanikai szennyeződések, mint például fű, levelek, pollenek, rovarok, hanem mikroorganizmusok, azaz algák, vírusok, baktériumok is. A medencetisztítás tehát szerves része a biztonságos úszás élményének. Ellenkező esetben komplikációk léphetnek fel, akár irritált bőr, szemnyálkahártya stb. formájában. Annak érdekében, hogy a medence vize tiszta maradjon, fontos, hogy rendszeresen gondoskodjon róla és eltávolítsa a szennyeződéseket.

A föld feletti és a föld alatti medencék tisztítását kétféleképpen kell kombinálni: mechanikus és kémiai tisztítással. Ez az egyetlen módja a hatékony eredmény elérésének. Az úszómedencék mechanikus tisztítása egy kellően erős és jó minőségű szűrőből áll, a nagyobb törmelékek, például rovarok, levelek stb. esetén célszerű medenceporszívót vagy gyűjtőhálót használni. Az alján és a falakon lévő lerakódásokkal szemben egy kefe segít. A kémiai tisztítás eltávolítja az összes szennyeződést és törmeléket. Klór, peroxid vagy speciális célú vegyszerek használhatók egy adott probléma eltávolítására.