Szórakozás a medencében

Intex föld feletti medence tartozékokkal

Luxus föld feletti medence masszív acélszerkezettel. A medencebélés 3x megerősített laminált PVC-ből készült, szilárd, átszúrásálló aljjal. A leeresztés nem jelent problémát a kerti tömlőhöz csatlakoztatható leeresztő szelepnek köszönhetően. A medencéhez minden tartozék és egy 6 m3/h kapacitású Intex homokszűrő rendszer tartozik.

Ár idején felülvizsgálat: 319 425 Ft

Föld feletti medence luxus kivitelben

A GRE Composite medencék modern, UV-álló kompozit anyagból készült föld feletti medencék. A stílusos, föld fölé telepíthető medence első pillantásra lenyűgöz letisztult dizájnjával. Értékelni fogja az egyszerű telepítést.

Ár idején felülvizsgálat: 1 087 548 Ft

Nagy felfújható tutaj csónak Intex Mariner 4 készlet

Minőségi felfújható csónak 4 fő részére. Az evezők a 360°-ban forgatható fejjel rendelkező csónakzárhoz rögzíthetők. Nagyobb távolságok esetén lehetőség van motorfelszerelési készlet megvásárlására, és akár 3 LE-s motor csatlakoztatására (nem tartozék). Két horgászbot-tartó a hajó mindkét végén a kényelmes horgászathoz.

Ár idején felülvizsgálat: 86 386 Ft

Felfújható vízi központ a kicsiknek

A felfújható vízi játékközpont két medencéből áll, egy kisebb és egy nagyobb, csúszdával összekötött pancsolómedencéből. A központban egy felfújható pálmafa, egy bálna, egy teknősbéka és egy gyűrűdobálós játék is található. Egy leeresztő szelep és egy szelep a vízáramlás szabályozására. Egy javítófoltot is tartalmaz.

Ár idején felülvizsgálat: 23 565 Ft

Intex kör alakú medence tartozékokkal

Kihasználja az egyre hosszabbodó meleg napokat. Élvezze a legjobb felfrissülést a forró napokon a magánéletben bármikor. Nem kell azon aggódnia, hogy hova és hogyan menjen nyaralni vagy vízre. Ezzel a medencével garantáltan korlátozások nélkül úszhat és élvezheti a vízi szórakozást.

Ár idején felülvizsgálat: 100 656 Ft

Felfújható vízi nyugágy fantáziadús Hranolek dizájnban

Egy értékes vállalat a medencében. Élvezze a szórakozást és a pihenést a praktikus felfújható nyugágynak köszönhetően. És ebben az esetben nem egy unalmas vagy unalmas modellről van szó.

Ár idején felülvizsgálat: 4 138 Ft

Tampa föld feletti medence felfújható gallérral

Kihasználja az egyre hosszabbodó meleg napokat, és élvezze a legjobb felfrissülést saját medencéjében. Nem kell sokáig várnia tengerparti nyaraláshoz. A medence beszerzése boldoggá teszi a gyerekeket, magát és a pénztárcáját is. Előnye, hogy ez az a medencetípus, amelyet bárhol elhelyezhet a kertben vagy nyugodtan a teraszon.

Ár idején felülvizsgálat: 17 136 Ft

Kör alakú családi medence szkimmerrel

Az úszómedence beszerzésén gondolkodik? Ha tétovázik, itt egy egyértelmű, határozott válasz. Egy gyönyörű típusú föld feletti medence mindenki számára elérhető. A legjobb felfrissülést, szüntelen szórakozást nyújtja a gyerekeknek és a felnőtteknek, és a pénztárcájának is tetszeni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 79 715 Ft

Modern kör alakú rattan medence kiegészítőkkel

A Deluxe sorozatú medence a Steel Pro MAX szabadalommal ellátott korróziógátló kerettel és a kiegészítő stabilizáló csíkokkal tipikusan családi medencének és különösen többéves medencének számít. A jellegzetes ala rattan megjelenés gyönyörűen kiemeli a medencét a kertben, és illeszkedik az azonos típusú bútorokhoz

Ár idején felülvizsgálat: 100 786 Ft

Medence zuhany színes LED-ekkel

Egyike vagy azoknak, akik nem tudják elképzelni, hogy medencében ússzanak a telkükön, akár a kertben, akár a nyaralóban? Tudta, hogy ezt a rendelkezésre álló luxust még élvezetesebbé teheti? Talán ezzel a LED-es zuhanyzóval, amely a kerti medence kis és nagy felhasználóinak egyaránt örömet szerez.

Ovális süllyesztett medence Toscana

Hogyan élvezze a nyarat a legteljesebb mértékben és korlátozások nélkül? Ennek a medencének a megvásárlásával garantált a tökéletes felfrissülés, az úszás és a gyerekek számára a fáradhatatlan szórakozás. Egy olyan befektetés, amely nem csak megtérül, hanem sokszorosan megtérül. Itt egy süllyesztett medence megfizethető pénzügyi lehetőség.

Ár idején felülvizsgálat: 511 104 Ft

Nem is lenne nyár a medencében való hancúrozás nélkül! A vízben való lubickolás pedig nem lenne lehetséges mindenféle felfújható játékok nélkül. Gondoljon csak vissza a gyermekkorára. Biztosan volt már egy ilyen felfújható légvárad, és nagyon jól szórakoztál vele. Miért ne adhatnád meg gyermekeidnek ugyanezt a szórakozást? Hiszen már felnőttként is beszerezhetsz felfújható széket vagy más medencetartozékot. Végül is, sosem késő a medencében szórakozni!

Gyermekei és saját maga szórakoztatására vásárolhat például felfújható matracot, széket vagy egy nagy kört. Mindezek a felfújható játékok gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmasak a vidámságra és a kikapcsolódásra. Néha még olyan érdekes alkatrészekkel is rendelkeznek, mint az italtartók, kartámaszok vagy műanyag fogantyúk. Egyszerűen nincs is jobb, mint a víz felszínén ringatózó matracon pihenni egy itallal a kezedben. A kisgyermekek értékelni fogják a felfújható, csúszdákkal, szökőkutakkal és egyéb vízpermetező elemekkel ellátott játszóközpontokat.