Örvények és pezsgőfürdők

6 személyes pezsgőfürdő tartozékokkal PureSpa Bubble Massage

Házi pezsgőfürdőt szeretne? Kompromisszumot szeretne egy kis medence és egy pezsgőfürdő között? Érdekli a minőség? Akkor szerezze be ezt a pezsgőfürdő modellt, amelyet 6 főre terveztek, de könnyen elfér benne 8 fő is. A legjobb minőség, ami ezen az áron kapható.

Ár idején felülvizsgálat: 274 283 Ft

Hordozható felfújható pezsgőfürdő a teraszon 6 fő részére

Boldoggá teheti magát, és közben tesz valamit az egészségéért. Kényeztesse magát otthoni wellness-szel a saját ingatlanán. Szerezzen be egy felfújható pezsgőfürdőt, amely jótékony hatással lesz testére és lelkére.

Ár idején felülvizsgálat: 275 735 Ft

PureSpa Jet & Bubble Deluxe tartozékokkal

Elképzelte, hogy saját fürdőjében lazíthat? Helyezze a PureSpa Jet & Bubble Deluxe pezsgőfürdőt a kertbe vagy a teraszra, és élvezze a nyugtató fürdőt, amelyet ezernyi masszázsbuborék és fúvóka vesz körül. Az Intex PureSpa by Intex a kikapcsolódásra tervezett, prémium kategóriás funkciókkal rendelkező PureSpa minden kényelmet kínál, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is

Ár idején felülvizsgálat: 463 188 Ft

MSPA Starry pezsgőfürdő, 6 fő befogadására alkalmas

Hogyan lehet megszabadulni a fáradtságtól, feszültségtől, izomfájdalomtól? Hogyan élvezhetjük a wellness-t, gyakorlatilag bármikor? Mit tegyünk a fizikai és mentális oldalunkért? Hogyan lehet egyszerre szórakozni és pihenni? Szerezze be ezt a kényelmes felfújható pezsgőfürdőt. Számos előnnyel és bizonyos előnyökkel rendelkezik, amelyek miatt érdemes beszerezni.

Ár idején felülvizsgálat: 259 997 Ft

Felfújható pezsgőfürdő Pure Spa 6 fő részére

A Pure Spa Greywood Deluxe beépített wi-fi modullal rendelkezik. A Google play/App store mobilalkalmazáshoz való kapcsolódásának köszönhetően minden funkciót és beállítást távolról, bárhonnan vezérelhet. Így már az érkezés előtt elkészítheti a tökéletes relaxációs fürdőt.

Ár idején felülvizsgálat: 308777 Ft

Pezsgőfürdő 5-7 fő részére

Nem csak egy medencét szeretne? Tegyen többet a lelki, de a testi jólétéért is? Ez a pezsgőfürdő vagy otthoni pezsgőfürdő garantálja a maximális elégedettséget. Még a legigényesebb ügyfélkör igényeit is kielégíti. Merüljön el, és hagyja, hogy a vízforrások masszírozzák. Itt lehetséges és egyszerű.

Ár idején felülvizsgálat: 275 865 Ft

Whirlpool Spa Bubble HWS 8 fő részére

A pezsgőfürdő, vagy otthoni pezsgőfürdő nagyon jótékony hatással van a mentális és fizikai oldalra. Kényeztesse magát ezzel a luxussal és kényelemmel. Egy olyan befektetés, amely sokszorosan megtérül. Tegyen többet az egészségéért. Kérem a testét és a lelkét. Itt egy pezsgőfürdő, amely akár 8 fő befogadására is alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 341 075 Ft

Kör alakú otthoni pezsgőfürdő 6 fő részére

A MSpa Rimba U-RB061 pezsgőfürdő akár 6 személy számára is alkalmas. Előnye a gombnyomásra történő gyors felfújás. Ezenkívül ez a pezsgőfürdő változó buboréksebesség-beállításokat kínál. A pezsgőfürdő 132 légsugárral és hatékony vízmelegítéssel rendelkezik. A vezérlőegység belsejében egy beépített mini sterilizáló kamra található UV LED lámpával, amely biztosítja, hogy az Mspa minden csepp vize állandó védelem alatt álljon.

Ár idején felülvizsgálat: 287 856 Ft

Olcsó hordozható, felfújható pezsgőfürdő INTEX 28440 Pure Spa Bubble Wood

Az INTEX pezsgőfürdők új generációja fadekorban a legmagasabb szintű wellness-élményt kínálja. A 196 cm külső átmérőjű és 71 cm falmagasságú Pure Spa pezsgőfürdő akár 4 személy számára is helyet biztosít. 140 légfúvóka levegő előmelegítéssel, egy nagy teljesítményű 2200 W-os fűtőberendezés és egy 1741 l/h teljesítményű keringető szivattyú biztosítja a maximális szórakozást minimális erőfeszítéssel.

Ár idején felülvizsgálat: 203 135 Ft

Modern vezeték nélküli medence hőmérő

Digitális hőmérő tavakhoz és medencékhez a mért adatok távoli továbbításával. A modern digitális hőmérőt tavakhoz és medencékhez tervezték.

Ár idején felülvizsgálat: 5 746 Ft

Mobil felfújható pezsgőfürdő INTEX 28426 Pure Spa Bubble

InTEX 28426 Pure Spa Bubble pezsgőfürdő. Hordozható, felfújható pezsgőfürdő 4 személy számára, egyszerű kezelhetőséggel és gyors telepítéssel.

Ár idején felülvizsgálat: 306 317 Ft

Felfújható pezsgőfürdő a kertbe

A PureSpa pezsgőfürdő tökéletes kikapcsolódást biztosít egyetlen gombnyomással. Legfeljebb négy személy számára tervezték. Az intuitív vezérlőpanel 140 nagy teljesítményű buborékfúvókát aktivál, hogy minden izmot masszázzsal stimuláljon. A beépített fűtési rendszer lehetővé teszi, hogy a víz hőmérsékletét hangulatának megfelelően állítsa be

Ár idején felülvizsgálat: 187 056 Ft

Felfújható pezsgőmedence 6 fő részére

Érvezze a saját wellness-jét gyakorlatilag bármikor. Élvezze a kikapcsolódást családjával vagy barátaival. Tegyen többet az egészségéért. Szerezze be ezt a pezsgőmedencét, amely jótékony hatással van a mentális és fizikai jólétre.

Ár idején felülvizsgálat: 359 990 Ft

A pezsgőfürdőket és pezsgőfürdőket a mobilitás, a jótékony hatás, a tárolás és a kisebb térben való használat lehetősége különbözteti meg. Nincs szükség nagyobb kertre. Pezsgőfürdők és pezsgőfürdők kisebb területeken, például teraszokon, sőt nagyobb erkélyeken is megtalálhatók. Előnyük a változékonyság és a mobilitás.

A rendelkezésre álló helytől és az egyéni preferenciáktól függően választhat egy 2 személyes vagy egy nagyobb, 4-6 személyes pezsgőfürdőt. A pezsgőfürdőben való tartózkodás tökéletes kikapcsolódást nyújt. A pezsgőfürdők bármikor kikapcsolódást, pihenést és kényelmet biztosítanak a magánéletben. A pezsgőfürdőben élvezheti a pihentető léghidromasszázst, de akár egy kétszemélyes partit is. A felfújható pezsgőfürdők és pezsgőfürdők könnyűek, és nem okoz gondot, hogy a teraszon, a kertben álljanak, illetve hogy ősszel és télen a házba költöztessük őket. Ez egy módja az otthoni wellnessnek való hódolásnak. A pezsgőfürdőben való tartózkodás jótékony hatással van a mentális és fizikai oldalra. Számos előnye van, és hatékony segítség a hát-, ízületi és izomfájdalmak stb. esetén.