Napozóágyak a medence mellett

Felfújható szék Blumfeldt Airchairchair

Pihenjen egy jót a szabadban. Élvezze a zavartalan pihenést a kertben, a teraszon, a nyaralóban stb. Egy kényelmes fotelben, amely szó szerint elkápráztat a dizájnjával és tulajdonságaival.

Ár idején felülvizsgálat: 15 390 Ft

Kerti fából készült nyugágy

Akácfa kerti nyugágy párnával a maximális kényelemért. A kiváló minőségű akácfából készült, modern kialakítású összecsukható nyugágy alkalmas beltéri és kültéri használatra – kertbe, teraszra, de szaunába vagy fürdőbe is. A nyugágy kényelmes lábtartóval és állítható háttámlával rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 42 819 Ft

Kerti fából készült ergonomikus nyugágy

Hogyan élvezze a pihenést a friss levegőn? A maximális kényelem érdekében, amikor henyél, elmélkedik, a medence mellett ül, könyvet olvas, vagy egy csésze teát vagy frissítő italt kortyolgat, egy kiváló minőségű ergonomikus nyugágy szolgálja Önt.

Ár idején felülvizsgálat: 42 768 Ft

Kényelmes kerti napozóágy napernyővel Blumfeldt Amalfi Noble Grey

Érvezze a jól megérdemelt pihenést, amely szó szerint gyógyír a szellemi és fizikai oldalára. Ne feledkezzen meg a pihenésről és a szükséges D-vitamin beviteléről. Ez az a hely, ahol a kerti nyugágy tökéletes kialakításával és érdekes dizájnjával tökéletesen szolgálja Önt.

Ár idején felülvizsgálat: 49 690 Ft

Luxus dupla napozóágy nagy napozótetővel

A Blumfeldt Eremitage dupla napozóágy maximális kényelmet garantál két luxus napozóágyon, és négy oldalsó függönyével kellemes, privát légkört teremt. Az Eremitage dupla napozóágy masszív acélszerkezettel rendelkezik, és két párhuzamos fekvőfelületével két ember számára is elegendő helyet kínál

Ár idején felülvizsgálat: 270 690 Ft

Zöld kerti nyugágy habszivacs párnázással és napellenzővel

Elégedetten napozik. A Blumfeldt Amalfi Juicy Limelight beépített árnyékolóval segít, hogy otthon, a kertben, a teraszon vagy az erkélyen is lebarnuljon nyáron. A Blumfeldt Amalfi Amalfi Juicy Limelight segítségével teljes kikapcsolódásban és kényelemben élvezheti a napsütést. A párnázott poliészterhálós szövetnek köszönhetően a 2 méter hosszú fekvőfelületen úgy pihenhet, mintha a felhők között lenne.

Ár idején felülvizsgálat: 48 090 Ft

A Chiller relaxációs rocker

Hogyan lehet igazán jól pihenni, nemcsak a medence mellett, hanem bárhol a szabadban? Az ötlet az, hogy ezt a nagyszerű darabot a szabadban. Nincs is jobb, mint a szabadban pihenni egy gyönyörű hintaszékben.

Ár idején felülvizsgálat: 46 490 Ft

Kerti műanyag napozóágy cappuccino színben

Melyik a legjobb hely a pihenésre? Nos, a napon biztosan, és még jobb bárhol a vízparton. Kényeztesse magát egy minőségi napozószékkel, amelyet napozásra terveztek és a víz mellé helyeznek, akár a saját kerti medencéje mellett, akár bárhol máshol. A napozóágy a medencében és a strandon egyaránt használható. És számos előnyével elnyeri tetszését.

Ár idején felülvizsgálat: 25 387 Ft

Kerti ergonomikus rattan nyugágy

A műrattanból készült ergonomikus formájú nyugágy és zsámoly szett – formázott műanyagból – a legjobb társ, ha a friss levegőn pihen. A kényelmes Wave nyugágy minden kertben remek választás. Ha Önnek is elege van a kényelmetlen vagy egy szezon után tönkremenő nyugágyakból, akkor a legjobb helyen jár

Ár idején felülvizsgálat: 158 780 Ft

ERA fából készült nyugágy kihúzható asztallal

Érvezze a kényelmet és a zavartalan pihenést nemcsak a medence mellett, hanem bárhol a kertben, az erkélyen vagy a teraszon. Ez a minőségi napozóágy megvásárlásának köszönhető. Kerti nyugágy praktikus kihúzható asztallal. A tökéletes pihenés garanciája.

Ár idején felülvizsgálat: 66 647 Ft