Kültéri zuhanyzók a medence mellett

Solar zuhany Fantasy Rain 34 literes kerti medencéhez

A napelemes zuhanyzóval környezetbarát módon és ingyenesen juthat kellemes meleg vízhez. A szolárzuhanyt csak hideg vízzel töltik fel egy tartályban, amely elnyeli a nap energiáját, és 50 °C-ra melegíti fel a vizet. Állítható zuhanyfej. Karos csap hideg és meleg vízhez.

Ár idején felülvizsgálat: 43 545 Ft

Kerti napelemes zuhany 38 literes UV-álló műanyagból készült

Ha azt fontolgatja, hogy kerti zuhanyzót vásárol medencéjébe vagy kertjébe, hogy nyáron felfrissüljön egy nehéz munkanap vagy a fűnyírás után, akkor mindenképpen körültekintően válasszon. A napenergiával működő zuhanyzók esetében nagy előny, hogy a vízmelegítés nem igényel áramot.

Ár idején felülvizsgálat: 50 805 Ft

Solar Shower Speedshower 20l kapacitással

A napenergia a modern kor egyik kellemes vívmánya, és könnyen felhasználható a kertben, például vízmelegítésre. A napelemes zuhanyzóval még élvezetesebbé teheti a medence vagy a nyaralóházban töltött nyarat. Felár nélkül kap meleg vizet, ami biztosan tetszeni fog. A zuhany tetszetős kialakítású, a műanyag testet egy 20 literes víztartállyal és egy keskeny rozsdamentes acélcsővel kombinálja, amelyhez a zuhanyfej csatlakozik.

Ár idején felülvizsgálat: 47 916 Ft

Akciós napelemes zuhany 35 literes HT4604 Hometrade

A napkollektoros zuhanyzónak köszönhetően nulla költséggel rendelkezik meleg vízzel. Vízmelegítés áram nélkül. A szolárzuhany fém talppal rendelkezik, amely garantálja a stabilitást. A szerelvények krómozott fémből készülnek. A zuhanyfej könnyen állítható és 180 fokban elforgatható.

Ár idején felülvizsgálat: 40 511 Ft

Kicsi és olcsó kültéri napelemes zuhanyzó Sunny Style

Van egy kis medencéje a kertjében, és vágyik egy medencés zuhanyzóra, de úgy gondolja, hogy nem éri meg? Akkor téved, és ez a csodálatos Sunny stílusú napelemes zuhany a Marimextől pontosan az, amire szüksége van. A medencében való megmártózás előtt és után értékelni fogja a kellemesen meleg vizet, amelyet Ön és családja a 8 literes beépített víztartálynak köszönhetően élvezhet.

Medence zuhany hideg vízzel, slag locsolóval

Kézzuhany a lábak öblítésére szolgáló vízcsappal. AISI 304 rozsdamentes acélból készült medencezuhany. A test átmérője 43mm. Műanyag rögzítőelemmel szállítjuk. Állómagasság 1,05m.

Ár idején felülvizsgálat: 126 034 Ft

Napelemes kerti zuhany hosszú fejjel 38 L

A Hawaii Uno 38L Solar Shower egy olyan készülék, amely lehetővé teszi a víz melegítését egy tartályban napfűtés segítségével. Ez az alternatív fűtés nem jár pénzügyi költségekkel. A zuhany önhordó szerkezete egyszerre szolgál vízgyűjtő tartályként és napkollektorként, amely a napsugarak hatására felmelegíti a vizet.

Ár idején felülvizsgálat: 45 723 Ft

Hometrade Solar zuhany 20 literes földbe épített kerti medencéhez

A legnagyobb kikapcsolódás számodra a saját kertben, a teraszon, a medence mellett eltöltött idő? Akkor lehet, hogy csak kerti zuhany választja el a tökéletességtől. Ha ez valóban így van, akkor ez könnyen és gyorsan orvosolható. Ez a tökéletes Hometrade napelemes zuhany húsz literes víztartállyal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 32 670 Ft

Hawaii Fantasy Rain 35 L napelemes zuhany nagy tárolótartállyal

Nyár, nap, pihenés és Föld feletti medence, mi mást kívánhatna még? Talán még egy dolog, ami még élvezetesebbé teszi ezt az időt, és ez egy minőségi Hawaii Fantasy Rain napzuhany. Környezetbarát, ugyanakkor gazdaságos működése kétségtelenül megkérdőjelezhetetlen előny. A fekete és ezüst színű, vonzó kialakítású zuhany napkollektorral és 35 literes melegvíztartállyal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 47 138 Ft

Kék szivárvány napelemes zuhanyzó innovatív kivitelben

A HANSCRAFT Blue Rainbow 2 napelemes zuhany 214 cm magas, és lábcsappal van felszerelve, ami nagyon praktikus dolog. Kényelmesen leöblítheti a lábát, például mielőtt belép a medencébe vagy a pezsgőfürdőbe. A vízmelegítést ennél a modellnél is a szolárzuhany fekete felülete biztosítja

Ár idején felülvizsgálat: 52 257 Ft

Eladó Solar kerti zuhany 38 literes

A Hawaii 38 l-es napzuhany egy olyan készülék, amely lehetővé teszi a víz melegítését egy tartályban napfűtés segítségével. Ez az alternatív fűtési mód nem jár pénzügyi költségekkel. A zuhany önhordó szerkezete egyszerre szolgál vízgyűjtő tartályként és napkollektorként, amely a napsugarak hatására felmelegíti a vizet

Ár idején felülvizsgálat: 49 353 Ft

Fekete napelemes zuhany Alu 40 l-es tartállyal

A legjobb felfrissülés a nyári napokon azok számára is, akiknek nincs saját kerti medencéjük. Hatékony megoldás a nyaralók számára is, ha munka vagy zuhanyzás után felfrissülésre van szükségük. Ugyanilyen praktikus megoldás a medencében, ha szeretné, hogy a víz állapota minél tovább tiszta és gyönyörűen kristálytiszta maradjon.

Ár idején felülvizsgálat: 60 969 Ft

GRE Minimal Pool zuhanyzó láböblítő csapokkal

Ha Ön is szereti a pihentető nyári napokat a kertjében, a medence mellett élvezni, akkor a medencés zuhanyzók praktikus tartozékokat is értékelni fogja. Ez a GRE minimalista zuhanyzó kétségtelenül tökéletesen szolgálja Önt. A karcsú, rozsdamentes acélszerkezetű, kör alakú talp 216 cm magas, így a magasabb emberek is kényelmesen tudnak zuhanyozni.

Ár idején felülvizsgálat: 79 860 Ft

Luxus fából készült rattan zuhanyzó a kertben Dekorhome

Vásárolja meg polirattan kerti zuhanyunkat, és élvezze a frissítő zuhanyzást a friss levegőn, közvetlenül a kertjében.

Ár idején felülvizsgálat: 80 035 Ft

Kerti hordozható napelemes zuhany 35 literes kapacitással

A sózuhany tartós műanyagból készült, 35 literes tartállyal. A vizet a napsugárzás melegíti a tárolótartályban (testben). A vízrendszerhez való csatlakoztatás nagyon egyszerű, a zuhany egy gyorscsatlakozó segítségével egy hagyományos kerti tömlővel csatlakoztatható.

Ár idején felülvizsgálat: 72 818 Ft

Design Solar zuhany 23 literes, állítható fejjel

Szereti a modern dolgokat, szereti, ha ezek veszik körül otthonában és a kertjében egyaránt? Akkor biztosan érdekelni fogja ez a Hometrade igazán kivételes napelemes zuhanykabinja. A medencében éppúgy elfér, mint a kertben vagy a nyaralóban. Időt és pénzt takarít meg, mivel szinte ingyenesen működtethető.

Ár idején felülvizsgálat: 27 216 Ft

Marimex Sun napelemes zuhany

A kültéri zuhany kültéri használatra készült, a 8 literes belső vízmennyiség fűtését ökológiai fűtési forrással – napenergiával biztosítja. Zuhanyzáshoz a kerti zuhanyzónak mindig csatlakoztatva kell lennie a vízellátáshoz. Ha nincs csatlakoztatva, nem lehet zuhanyozni. Ha a zuhany ki van kapcsolva, és a szelep zárva van, nem szivárog a víz.

Ár idején felülvizsgálat: 28 656 Ft