Medence kiegészítők

Ocean Vac de Luxe kézi medenceporszívó oldalsó sörtékkel

Hogyan tartsuk tisztán a kerti medence vizét? Hogyan lehet meghosszabbítani a medence tisztaságát? Hogyan lehet hatékonyan megszabadulni a szennyeződésektől? Melyik segítő segít ebben? A kertmedence elengedhetetlen tartozékai közé tartozik a porszívó. Itt egy univerzális kivitelben, amely minden típusú medencéhez alkalmassá teszi.

Ár idején felülvizsgálat: 8 114 Ft

Intex föld feletti medence tartozékokkal

Luxus föld feletti medence masszív acélszerkezettel. A medencebélés 3x megerősített laminált PVC-ből készült, szilárd, átszúrásálló aljjal. A leeresztés nem jelent problémát a kerti tömlőhöz csatlakoztatható leeresztő szelepnek köszönhetően. A medencéhez minden tartozék és egy 6 m3/h kapacitású Intex homokszűrő rendszer tartozik.

Ár idején felülvizsgálat: 319 425 Ft

Praktikus nagy teljesítményű félautomata medenceporszívó ProStar

Hogyan tartsuk tisztán a medence vizét? Hogyan kerüljük el a medence vegyszereket, amennyire csak lehetséges? Hatékony megoldás a porszívó beszerzése. Itt egy minőségi félautomata porszívó modell. Ideális kisebb és közepes méretű kerti medencékhez.

Ár idején felülvizsgálat: 33 251 Ft

Úszó vezeték nélküli medence hangszóró

A vízálló úszó hangszóró ideális zenehallgatáshoz a medencében, a kádban vagy a pezsgőfürdőben. A hangszóró minden bluetooth-eszközzel kompatibilis akár 10 méteres távolságból. Könnyen feltölthető a mellékelt USB-kábellel. Felfújható, így könnyen összecsukható és bárhová magával viheti

Ár idején felülvizsgálat: 4 341 Ft

Fémszerkezetű és szűrésű úszómedence

Hogyan tegyük élvezetesebbé a nyári szezont és töltsük a forró napokat a lehető legkényelmesebben? Milyen frissítő a legjobb, legolcsóbb? A válasz egy föld feletti medence beszerzése. Praktikus kiegészítője a szabadban mindenkinek, még azoknak is, akik jelenleg csak albérletben laknak, és ezért nem engedhetnek meg maguknak kertépítést stb.

Ár idején felülvizsgálat: 60 059 Ft

LED világítás INTEX medencékhez 32 mm-es fúvókával

LED világítás INTEX medencékhez Ø 32 mm-es csatlakozóval. Nincs szükség további energiára.

Ár idején felülvizsgálat: 4 341 Ft

Nagy teljesítményű patronos szűrés 3028 l/óra

Egy saját medencével büszkélkedhet? Élvezed az általa kínált előnyöket? Nem tudja már elképzelni a normális életet medence és megfelelő felfrissülés nélkül, valamint a szórakozás végtelen adagját kicsiknek és nagyoknak? Akkor minőségi szűrőrendszerre van szüksége. És pontosan ez az a patronos szűrés típusa

Ár idején felülvizsgálat: 17 870 Ft

Összecsukható kis felületű szennyeződés háló

Leveles háló a medencében lévő vízfelületen lévő törmelék összegyűjtésére. A rúd hosszát a csavaros rögzítések segítségével választja ki. Praktikus segítő a medencében lévő szennyeződések eltávolításához. Összecsukott állapotban minimális helyet foglal el.

Ár idején felülvizsgálat: 3 470 Ft

Homokszűrés EXPERT PLUS 8327 l/óra

Az EXPERT PLUS homokszűrő rendszer szilikahomokot használ a szennyeződések felfogására, amely természetes ellenállást fejt ki az áramló vízzel szemben, és így a résekben a szennyeződések nagy részét felfogja. A megtisztított vizet ezután visszatöltik a medencébe. Az EXPERT PLUS homokszűrő maximális teljesítményt nyújt 8327 liter/óra áramlási sebesség mellett.

Ár idején felülvizsgálat: 79 845 Ft

Praktikus napvitorla a kerti medencéhez

Hosszabbítsa meg az úszási szezont a napelemes medencetakarónkkal! A szolárfedél közvetlenül a vízfelületen ül a medence peremén belül, és így a közvetlen napsugárzás mértékétől függően akár 1 Celsius-fokkal is növelheti a medence vízhőmérsékletét.

Ár idején felülvizsgálat: 23 967 Ft

Föld feletti medence szűrőkészlettel

Bestway Fast Set Ø457 x 84 cm | komplett szett szűrővel. Felszíni szerelésre tervezett föld feletti medence, nagyon könnyen szétszerelhető, majd csak felfújja a felső gyűrűt, és töltse fel a medencét vízzel. Az emelkedő vízoszlop maga fogja felépíteni a medencét. A leeresztés sem okoz gondot a praktikus leeresztő szelepnek köszönhetően. A medence szezonon kívüli tárolása egyszerű és meghosszabbítja a medence élettartamát. A Bestway föld feletti medencék kopás- és napfényállóak, mivel megerősített PVC-ből készülnek. 25 kg
Mellékelt 2006 L/h kapacitású szűrőszivattyú
Mellékelt szűrőbetét
Gumi szakadásálló anyag
Mellékelt javítókészlet

Ár idején felülvizsgálat: 69 106 Ft

Tetőfedés föld feletti medencékhez 4,57 m átmérőig

Univerzális tetőfedés 4,57 m átmérőjű föld feletti medencékhez is alkalmas. A tetőszerkezet kerti ülőalkalmatosságként, föld feletti medence vagy pezsgőfürdő fedésére is használható. Kék színű tetőfedés. Téli használatra nem alkalmas!

Ár idején felülvizsgálat: 74 898 Ft

Szürke föld feletti medence Florida Premium 4,88×1,22 m homokszűréssel

A Florida Premium Grey luxus úszómedence továbbfejlesztett változata az igényes felhasználók számára készült, akik biztonságos, kiváló minőségű és vizuálisan kellemes medencét keresnek a hátsó udvarukba. Ez a medence valóban képes teljesíteni minden álmot a tökéletes kerti medencéről, és még ennél is többet nyújt.

Ár idején felülvizsgálat: 232 175 Ft

Modern kör alakú rattan medence kiegészítőkkel

A Deluxe sorozatú medence a Steel Pro MAX szabadalommal ellátott korróziógátló kerettel és a kiegészítő stabilizáló csíkokkal tipikusan családi medencének és különösen többéves medencének számít. A jellegzetes ala rattan megjelenés gyönyörűen kiemeli a medencét a kertben, és illeszkedik az azonos típusú bútorokhoz

Ár idején felülvizsgálat: 100 786 Ft

Praktikus biztonsági lépcsők a kerti medencéhez

Kerti medencével büszkélkedhet? Élvezed ezt a rendelkezésre álló kényelmet? Szeret a saját medencéjében, magányosan és meleg napokon úszni? Hogyan teheti még élvezetesebbé, és ami még fontosabb, még biztonságosabbá? Ne felejtse el beszerezni ezeket a lépcsőket a könnyű be- és kilépés érdekében.

Ár idején felülvizsgálat: 25 776 Ft

Modern vezeték nélküli medence hőmérő

Digitális hőmérő tavakhoz és medencékhez a mért adatok távoli továbbításával. A modern digitális hőmérőt tavakhoz és medencékhez tervezték.

Ár idején felülvizsgálat: 5 746 Ft

Elektromos fűtőberendezés föld feletti medencékhez

Az önmelegítő egy rozsdamentes acél állványhoz van rögzítve, amely a rögzítés után biztosítja a fűtőberendezés stabil helyzetét. A fűtőtest magas hőmérsékletnek ellenálló műanyagból készült. A fűtőbetét TITANból készült. A termosztát +5°C és +40°C közötti hőmérséklet-szabályozásra szolgál, és a készüléket termikus biztosíték védi.

Ár idején felülvizsgálat: 121 532 Ft

ProStar minőségi homokszűrés

A ProStar 4 homokszűrő rendszert a természet ihlette – az esővíz itt is kristálytiszta forrásvízzé alakul át az áteresztő kőzetrétegekben történő szűrés révén. A homokszűrés során a víz szilikahomokon halad át, ahol még a finom szennyeződések is felfogásra kerülnek, és csak tiszta, szűrt víz kerül vissza a medencébe.

Ár idején felülvizsgálat: 55 031 Ft

Vidám medence hőmérők állattal

A hőmérővel gyorsan ellenőrizheti a medence hőmérsékletét. Az állatok lebegnek a vízen – milyen aranyos medencetartozék. A hőmérsékletek Celsius és Fahrenheit fokban is megjelennek. A hőmérőt a medence falához kötözhetjük egy madzaggal, hogy a hőmérő egy helyen maradjon.

Ár idején felülvizsgálat: 2 178 Ft

Úszómedence porszívó Star Vac

Univerzális medenceporszívó. A Star Vac a hatékonyabb karbantartás érdekében tartozékokat tartalmaz, például egy modult a medence sarkának porszívózásához. Használható patronos és homokszűrő berendezéseken 2 m3/h-tól. Csatlakozás a fali átjáróhoz vagy a medence szkimmerhez.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

A tökéletes és kényelmes fürdőzés élményéhez mindenre kiterjedő medence tartozékok vannak, amelyek mindent tartalmaznak, ami technikailag és gyakorlatilag szükséges. Így élvezheti az úszást és élvezheti a saját medencéjében való tartózkodást.

Értékes előnye, hogy a medencetartozékok univerzálisak mindenféle kerti medencéhez. Tartalmazza a funkcionális, praktikus tartozékokat, amelyek segítenek a tiszta víz elérésében, valamint a medence kényelmes megközelítését a medencelépcsőkön keresztül. A tartozékok közé tartoznak többek között az úszók, a szint- vagy mélységi hálók, a kefék, a könnyű kezelhetőséget biztosító teleszkópos rudak, a tablettaadagolók, a hőmérők, a tömlők, a különböző kivitelű, kézi vagy automata porszívók és más, nélkülözhetetlen és hasznos apróságok. Az úszómedencék tartozékai termékek széles választékát kínálják, hogy egész szezonban kényelmes és biztonságos úszást biztosítsanak, és időt takarítsanak meg Önnek.