Medence kiegészítők

Intex föld feletti medence tartozékokkal

Luxus föld feletti medence masszív acélszerkezettel. A medencebélés 3x megerősített laminált PVC-ből készült, szilárd, átszúrásálló aljjal. A leeresztés nem jelent problémát a kerti tömlőhöz csatlakoztatható leeresztő szelepnek köszönhetően. A medencéhez minden tartozék és egy 6 m3/h kapacitású Intex homokszűrő rendszer tartozik.

Ár idején felülvizsgálat: 319 425 Ft

Praktikus nagy teljesítményű félautomata medenceporszívó ProStar

Hogyan tartsuk tisztán a medence vizét? Hogyan kerüljük el a medence vegyszereket, amennyire csak lehetséges? Hatékony megoldás a porszívó beszerzése. Itt egy minőségi félautomata porszívó modell. Ideális kisebb és közepes méretű kerti medencékhez.

Ár idején felülvizsgálat: 33 251 Ft

Fémszerkezetű és szűrésű úszómedence

Hogyan tegyük élvezetesebbé a nyári szezont és töltsük a forró napokat a lehető legkényelmesebben? Milyen frissítő a legjobb, legolcsóbb? A válasz egy föld feletti medence beszerzése. Praktikus kiegészítője a szabadban mindenkinek, még azoknak is, akik jelenleg csak albérletben laknak, és ezért nem engedhetnek meg maguknak kertépítést stb.

Ár idején felülvizsgálat: 60 059 Ft

Összecsukható kis felületű szennyeződés háló

Leveles háló a medencében lévő vízfelületen lévő törmelék összegyűjtésére. A rúd hosszát a csavaros rögzítések segítségével választja ki. Praktikus segítő a medencében lévő szennyeződések eltávolításához. Összecsukott állapotban minimális helyet foglal el.

Ár idején felülvizsgálat: 3 470 Ft

Föld feletti medence szűrőkészlettel

Bestway Fast Set Ø457 x 84 cm | komplett szett szűrővel. Felszíni szerelésre tervezett föld feletti medence, nagyon könnyen szétszerelhető, majd csak felfújja a felső gyűrűt, és töltse fel a medencét vízzel. Az emelkedő vízoszlop maga fogja felépíteni a medencét. A leeresztés sem okoz gondot a praktikus leeresztő szelepnek köszönhetően. A medence szezonon kívüli tárolása egyszerű és meghosszabbítja a medence élettartamát. A Bestway föld feletti medencék kopás- és napfényállóak, mivel megerősített PVC-ből készülnek. 25 kg
Mellékelt 2006 L/h kapacitású szűrőszivattyú
Mellékelt szűrőbetét
Gumi szakadásálló anyag
Mellékelt javítókészlet

Ár idején felülvizsgálat: 69 106 Ft

Tetőfedés föld feletti medencékhez 4,57 m átmérőig

Univerzális tetőfedés 4,57 m átmérőjű föld feletti medencékhez is alkalmas. A tetőszerkezet kerti ülőalkalmatosságként, föld feletti medence vagy pezsgőfürdő fedésére is használható. Kék színű tetőfedés. Téli használatra nem alkalmas!

Ár idején felülvizsgálat: 74 898 Ft

Modern kör alakú rattan medence kiegészítőkkel

A Deluxe sorozatú medence a Steel Pro MAX szabadalommal ellátott korróziógátló kerettel és a kiegészítő stabilizáló csíkokkal tipikusan családi medencének és különösen többéves medencének számít. A jellegzetes ala rattan megjelenés gyönyörűen kiemeli a medencét a kertben, és illeszkedik az azonos típusú bútorokhoz

Ár idején felülvizsgálat: 100 786 Ft

Praktikus biztonsági lépcsők a kerti medencéhez

Kerti medencével büszkélkedhet? Élvezed ezt a rendelkezésre álló kényelmet? Szeret a saját medencéjében, magányosan és meleg napokon úszni? Hogyan teheti még élvezetesebbé, és ami még fontosabb, még biztonságosabbá? Ne felejtse el beszerezni ezeket a lépcsőket a könnyű be- és kilépés érdekében.

Ár idején felülvizsgálat: 25 776 Ft

Modern vezeték nélküli medence hőmérő

Digitális hőmérő tavakhoz és medencékhez a mért adatok távoli továbbításával. A modern digitális hőmérőt tavakhoz és medencékhez tervezték.

Ár idején felülvizsgálat: 5 746 Ft

Elektromos fűtőberendezés föld feletti medencékhez

Az önmelegítő egy rozsdamentes acél állványhoz van rögzítve, amely a rögzítés után biztosítja a fűtőberendezés stabil helyzetét. A fűtőtest magas hőmérsékletnek ellenálló műanyagból készült. A fűtőbetét TITANból készült. A termosztát +5°C és +40°C közötti hőmérséklet-szabályozásra szolgál, és a készüléket termikus biztosíték védi.

Ár idején felülvizsgálat: 121 532 Ft

ProStar minőségi homokszűrés

A ProStar 4 homokszűrő rendszert a természet ihlette – az esővíz itt is kristálytiszta forrásvízzé alakul át az áteresztő kőzetrétegekben történő szűrés révén. A homokszűrés során a víz szilikahomokon halad át, ahol még a finom szennyeződések is felfogásra kerülnek, és csak tiszta, szűrt víz kerül vissza a medencébe.

Ár idején felülvizsgálat: 55 031 Ft

Úszómedence porszívó Star Vac Marimex

Univerzális medenceporszívó. A Star Vac a hatékonyabb karbantartás érdekében tartozékokat tartalmaz, például egy modult a medence sarkának porszívózásához. Használható patronos és homokszűrő berendezéseken 2 m3/h-tól. Csatlakozás a fali átjáróhoz vagy a medence szkimmerhez.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

A tökéletes és kényelmes fürdőzés élményéhez mindenre kiterjedő medence tartozékok vannak, amelyek mindent tartalmaznak, ami technikailag és gyakorlatilag szükséges. Így élvezheti az úszást és élvezheti a saját medencéjében való tartózkodást.

Értékes előnye, hogy a medencetartozékok univerzálisak mindenféle kerti medencéhez. Tartalmazza a funkcionális, praktikus tartozékokat, amelyek segítenek a tiszta víz elérésében, valamint a medence kényelmes megközelítését a medencelépcsőkön keresztül. A tartozékok közé tartoznak többek között az úszók, a szint- vagy mélységi hálók, a kefék, a könnyű kezelhetőséget biztosító teleszkópos rudak, a tablettaadagolók, a hőmérők, a tömlők, a különböző kivitelű, kézi vagy automata porszívók és más, nélkülözhetetlen és hasznos apróságok. Az úszómedencék tartozékai termékek széles választékát kínálják, hogy egész szezonban kényelmes és biztonságos úszást biztosítsanak, és időt takarítsanak meg Önnek.