Hőszivattyú a medencéhez

A medence hőszivattyú ideális megoldás azok számára, akiknek a nyári úszási szezon túl rövid. A szivattyú lehetővé teszi, hogy a medencekörnyezetből hőt nyerjen a hőátadó folyadék váltakozó sűrítési és tágulási ciklusai révén. A kompresszor, amely összenyomja és felmelegíti a folyadékot, majd továbbítja azt a tekercscserélő rendszerbe, amely átadja a hőt a medence vizének. A vizet folyamatosan fűtik, és lehetővé teszi, hogy a medencét az év akár 7 hónapjában használhassa. A hőszivattyú 15-25 °C közötti léghőmérsékleten a leghatékonyabb, de 8-35 °C között is használható.

A szivattyú kiválasztásakor elsősorban a medence vízmennyiségét kell figyelembe vennie, amelyre a szivattyúkat méretezik. A kisebb medencékhez való gyengébb készülékeket laikusok is csatlakoztathatják, de a nagyobb vízmennyiségű szivattyúkat tapasztalt szakembernek kell üzembe helyeznie. A hőszivattyú előnye, hogy pénzt takarít meg. A hagyományos elektromos fűtéshez képest akár 80% villamos energiát is megtakaríthat.

Premium 3500 hőszivattyú medence vízmelegítéshez

A Marimex Premium 3500 hőszivattyú 15 m3-ig terjedő medencék vízének fűtésére alkalmas. A szivattyú napfény nélkül is hatékony vízmelegítést biztosít. Előnye a könnyű kezelhetőség és az alacsony karbantartási igény. Ez a szivattyú leolvasztási funkcióval, LED kijelzővel és Bluetooth csatlakoztathatósággal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 217 495 Ft

Premium 800 medence hőszivattyú tartozékokkal

Hogyan teheti még kényelmesebbé a saját medencéjében való tartózkodást? A hőszivattyú vásárlásának részeként a vízmelegítés kérdését is fontolóra veszi? Ha igen, melyiket válasszam? Minden medencéhez 35 m3-ig létezik egy praktikus és kiváló minőségű modell. Ezzel napfény nélkül is felmelegítheti a vizet. Élvezze a kényelmes fürdőzést kellemesen meleg vízben.

Ár idején felülvizsgálat: 450 636 Ft

Elektromos fűtőberendezés föld feletti medencékhez

Az önmelegítő egy rozsdamentes acél állványhoz van rögzítve, amely a rögzítés után biztosítja a fűtőberendezés stabil helyzetét. A fűtőtest magas hőmérsékletnek ellenálló műanyagból készült. A fűtőbetét TITANból készült. A termosztát +5°C és +40°C közötti hőmérséklet-szabályozásra szolgál, és a készüléket termikus biztosíték védi.

Ár idején felülvizsgálat: 121 532 Ft