Homokszűrés az uszodában

Ahhoz, hogy medencéje tökéletesen tiszta és tiszta maradjon, jó minőségű szűrőrendszerre van szüksége. Az ideális választás a homokszűrés, amely a természetes elv alapján működik: a vizet egy kovahomokrétegen keresztül szűri meg, ezáltal nagyon érzékenyen felfogja a szennyeződéseket, és tökéletesen tiszta vizet bocsát vissza a medencébe.

A homokszűrő rendszer kiválasztásakor az az ökölszabály érvényes, hogy minél kevesebb rétegből áll a szűrő, annál nagyobb követelményeket támaszt a medence kémiájával szemben. Ezenkívül természetesen meg kell vizsgálnia a szivattyú teljesítményét a medence vízmennyiségéhez viszonyítva. A legoptimálisabbnak az tekinthető, ha a szűrés ötóránként egyszer képes megszűrni a vizet. Így mindig kristálytiszta, szökőkútszerű víz lesz a medencében. A zavarosság, a szennyeződések és az algák esélyt sem kapnak. A homokszűrő rendszer karbantartása minimális. Csak hetente egyszer kell kimosni őket, attól függően, hogy mennyire van elfoglalva a medence.

Úszómedence luxus fa kivitelben, kiegészítőkkel

Ússzon a hűs vízben, pihenjen a napozóágyon és igyon egy finom koktélt. A legtöbbünk számára tökéletes nyári napnak hangzik. És egy ilyen napot a saját kertjében is eltölthet. Nyolcszögletű medencéinkkel ezek az álmok valósággá válnak. A 400 x 400 cm-es (1. modell) vagy 470 x 470 cm-es (2. modell) nagyméretű medencével az egész család számára szórakozást és játékot kínál

Ár idején felülvizsgálat: 1 836 620 Ft

GRE Composite föld feletti medence modern kompozit anyagból készült 410 x 124 cm-es szett homokszűréssel

A GRE Composite medencék modern, UV-álló kompozit anyagból készült föld feletti medencék. A stílusos, föld fölé telepíthető medence első pillantásra lenyűgöz letisztult dizájnjával. Ön is értékelni fogja az egyszerű telepítést. A medence méretei: külső Ø 410 cm, belső Ø 366 cm, magasság 124 cm.

Ár idején felülvizsgálat: 1 478 034 Ft

INTEX Ultra Frame XTR 5,49 x 1,32m kerti medence extra erős fémkerettel

Tágas medencét keres az egész család számára? Akkor biztosan olyan nagyméretű, tartós és erős anyagokból készült kültéri medencéket keres, amelyek ellenállnak gyermekei hosszú tombolásának. Ilyen medencék közé tartozik kétségtelenül az INTEX Ultra Frame XTR 5,49 x 1,32 m-es medencekészlet, amely praktikus 6 m3/órás szűréssel rendelkezik

Ár idején felülvizsgálat: 278 784 Ft

Nagy föld feletti téglalap alakú medence a kertben 10 x 5 m

Kültéri föld feletti medence szilárd fallal. Az egyedülálló megerősített acélváz garantálja a stabilitást és a hosszú élettartamot. A falak speciális megerősített SUPER-TOUGH® anyagból készültek, a medencetartók kiváló minőségű fémből készültek, mindezek biztosítják ezt a luxus medencét, amelynek mérete 9,75 × 4,88 × 1,32 m.

Ár idején felülvizsgálat: 500 925 Ft

Orlando Premium Rattan medence szűréssel

Érvezze a nyarat, és ne csak egyet, hanem mindegyiket a maga teljességében. Kényeztesse magát felfrissüléssel a meleg napokon. A kertben töltött nyár is remek választás. Nem kell utaznia sehová, különböző megállapodásokra támaszkodnia. A saját fürdőzés számos előnnyel jár. Fiataloknak és időseknek egyaránt tetszik.

GRE Nature Wood Violette 5,11 x 1,24m

Kültéri medencét keres, amely tökéletesen illeszkedik a kertjébe? Akkor imádni fogja ezt a teljes egészében fából készült, 5,11 x 1,24 m méretű GRE Nature Wood Violette luxusmedencét, amely homokszűréssel van felszerelve. Természetes kialakításának köszönhetően gyönyörűen illeszkedik a kert hangulatához és építészetéhez!

Ár idején felülvizsgálat: 1 043 988 Ft

Orlando Premium DL 4,60 x 1,22 m kör alakú medence homokszűréssel

Hozzon létre a béke és a nyugalom oázisát a kertjében. Az Orlando Premium medencével és a homokszűréssel ez a trükk! Ez egy klasszikus föld feletti medence, amely részben vagy szinte teljesen föld alatti lehet. A medence teste kiváló minőségű német mélyhúzású fémlemezből készült, amely kétszer olyan vastag, mint más, szokásos kültéri medencék. Ennek köszönhetően szokatlanul hosszú élettartamú és rendkívül tartós.

Homokszűrés EXPERT PLUS 8327 l/óra

Az EXPERT PLUS homokszűrő rendszer szilikahomokot használ a szennyeződések felfogására, amely természetes ellenállást fejt ki az áramló vízzel szemben, és így a résekben a szennyeződések nagy részét felfogja. A megtisztított vizet ezután visszatöltik a medencébe. Az EXPERT PLUS homokszűrő maximális teljesítményt nyújt 8327 liter/óra áramlási sebesség mellett.

Ár idején felülvizsgálat: 79 845 Ft

Úszómedence Marimex Florida Prism 3,66×0,99 m homokszűréssel

Ne hagyja, hogy bármi vagy bárki korlátozza Önt. Kényeztesse magát a legjobb felfrissüléssel a saját medencéjében való úszás formájában. Konkrétan egy tágas és kiváló minőségű föld feletti medence, amely tökéletes szolgáltatást nyújt és hosszú élettartamot garantál. A saját kertjében bármikor úszhat. Élvezze a zavartalan nyarat és a privát fürdőzést.

Szürke föld feletti medence Florida Premium 4,88×1,22 m homokszűréssel

A Florida Premium Grey luxus úszómedence továbbfejlesztett változata az igényes felhasználók számára készült, akik biztonságos, kiváló minőségű és vizuálisan kellemes medencét keresnek a hátsó udvarukba. Ez a medence valóban képes teljesíteni minden álmot a tökéletes kerti medencéről, és még ennél is többet nyújt.

Ár idején felülvizsgálat: 232 175 Ft

GRE medence faszerkezettel 4,0 x 1,19m

A GRE Nature Wood Vanille 2 4,0 x 1,19 m-es medence szett 4 m3/h homokszűréssel modern dizájnjával és precíz kivitelezésével nyűgöz le. A Franciaországban készült fából készült medencetál díszíteni fogja kertjét, és Ön igazi kikapcsolódást fog élvezni benne. A medence 4,6 cm vastag, egymáshoz illeszkedő fakockákból áll

Ár idején felülvizsgálat: 871 416 Ft

ProStar minőségi homokszűrés

A ProStar 4 homokszűrő rendszert a természet ihlette – az esővíz itt is kristálytiszta forrásvízzé alakul át az áteresztő kőzetrétegekben történő szűrés révén. A homokszűrés során a víz szilikahomokon halad át, ahol még a finom szennyeződések is felfogásra kerülnek, és csak tiszta, szűrt víz kerül vissza a medencébe.

Ár idején felülvizsgálat: 55 031 Ft

Nagy téglalap alakú föld feletti medence szilárd acélszerkezettel

A forró nyári napok egy jó kis hűsölésre hívnak a medencében! Készüljön fel a nyári szezonra, és szerezze be a luxus föld feletti medence Intex Tahiti 7,32 x 3,66 x 1,32 m méretű medencét, amelyet homokszűréssel együtt kap. Háromrétegű, megerősített, laminált PVC anyagból készült, szilárd, átszúrásálló aljjal

Ár idején felülvizsgálat: 363 711 Ft