Gyermekmedencék és játszóközpontok

Szórakoztató medencés központ vonattal

Nyári napokon a legjobb választás egy jó kis felfrissüléshez. Ez a kicsikre is érvényes. A vízben csobbanás az egyik legjobb és véget nem érő időtöltés, amit a gyerekek imádnak. Minél tovább élvezhetik, annál jobb. Miért szerezne be egy közönséges gyermekmedencét, ha vásárolhat egy eredeti modellt

Ár idején felülvizsgálat: 19 587 Ft

Felfújható gyermekmedence szivárványos baldachinnal és zuhanyzóval

Gyönyörű felfújható gyermekmedence napellenzővel, szivárvány motívummal az Intex-től 2 éves és idősebb gyermekek számára.

Ár idején felülvizsgálat: 5 009 Ft

Intex felfújható medence karfákkal és italtartókkal

Hogyan élvezze a pihenést a nyári napokon? Hogyan lehet a gyerekeknek a legjobb felfrissülést biztosítani nem csak a nyári szünetben? Akár nagyobb kertje, akár kis kertje, terasza vagy nyaralója van, ez a felfújható medence mindenhol hatékony alkalmazást talál. A gyerekek számára végtelen szórakozást jelent.

Ár idején felülvizsgálat: 19 631 Ft

Felfújható medence baldachinnal a kicsiknek

A gyermekmedence beszerzése nagyszerű választás. A gyerekek imádnak a vízben csobbanni, sokáig szórakoztatja őket, és a forró napokon is hatékony felfrissülés. Gyönyörű és nagyon látványos gyerekmedence, amely leköti gyermeke figyelmét.

Ár idején felülvizsgálat: 8 626 Ft

Felfújható vízi központ a kicsiknek

A felfújható vízi játékközpont két medencéből áll, egy kisebb és egy nagyobb, csúszdával összekötött pancsolómedencéből. A központban egy felfújható pálmafa, egy bálna, egy teknősbéka és egy gyűrűdobálós játék is található. Egy leeresztő szelep és egy szelep a vízáramlás szabályozására. Egy javítófoltot is tartalmaz.

Ár idején felülvizsgálat: 23 565 Ft

Gyermek játszómedence központ Gyümölcs csúszdával a kertben

Gyümölcsös kialakítású felfújható központ, amelynek teljes mérete 2,44 m x 1,91 m x 91 cm. Két medence egyben – egy nagyobb és egy kisebb. A kisebb medence űrtartalma 57 liter, maximális töltöttsége 11 cm. A nagyobb medence űrtartalma 493 liter, 20 cm-es maximális töltöttség mellett.

Ár idején felülvizsgálat: 16 075 Ft

Intex nagy felfújható medence kosárlabdapalánkkal

Felfújható medence gyerekes szülőknek. A medence kosárlabdapalánkkal és labdával van felszerelve a medencében töltött hosszú órákhoz.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

Föld feletti kör alakú medence szűrés nélkül Tampa 2,44×0,61 m

Hogyan és mivel tegyük élvezetesebbé a nyarat? Élvezze a meleg napokat, és bármikor kényeztesse magát a legjobb frissítővel. Csak szerezze be ezt a típusú föld feletti medencét. Klasszikus kialakításával és nagyon kedvező árával tűnik ki. Mindenki számára megfizethető, mind anyagilag, mind a hely tekintetében

Ár idején felülvizsgálat: 14 375 Ft

A gyerekek szeretik a vizet, a vízben való tartózkodást. Egy medence beszerzése a kicsiknek mindenképpen megéri. A gyermekmedencék és a játszóközpontok olyan szórakozást nyújtanak a gyerekeknek, amelyek nem fognak elfáradni. Előnye, hogy nincs szükség térre.

A gyermekmedencék és játszóközpontok még a legkisebbeket is hosszú időre lekötik és szórakoztatják. Ugyanakkor hatékony felfrissülést kínálnak a gyermekek számára. Különösen a forró napokon ez az egyik legjobb megoldás. Méretéből adódóan pedig nemcsak a kertben, hanem a teraszon vagy az erkélyen is gond nélkül elhelyezhető. A felfújható medencék vagy játszóközpontok megfelelő gondozás és karbantartás mellett több szezonon át is kitarthatnak. A gyerekeket tökéletesen szórakoztatja a választék sokfélesége, a forma, a design és mindenekelőtt maga a motívum. Csak válassza ki a gyermek életkorának megfelelő méretet és típust. Természetesen az anyag minősége, valamint az összes gyártási és biztonsági előírás teljesül. A kiváló minőségű gyermekmedencék csúszásmentes aljjal rendelkeznek, ami megakadályozza a csúszásveszélyt. Előnye, hogy a medence egyszerűen és könnyen összecsukható, és a tényleges szükségletnek megfelelően könnyen kezelhető és mozgatható.